Skeniranje duše

 
     
 


YOGA & KOCH-WORKSHOP

 
     
 

Članci

 
 
     
 

Bezumna poezija

 
     
 

Linkovi

 
 

Healing retreat na moru

Vikend radionica od 24.06. do 26.06.2016. u Zatonu kod Šibenika

Želja da na jednostavan način pristupimo podučavanju baznih tehnika osobnog razvoja i prenesemo dio svog znanja drugima, u za to idealnim uvjetima, dovela nas je do ideje o vikend radionici na moru. Kombinacija mira, morskog zraka i krajolika savršeni su preduvjeti za opuštanje i rad na sebi. I tu smo našli našu polazišnu točku.
Ova vikend radionica realizirana je kao kombinacija individualnih tretmana i rada u maloj grupi. Stoga je broj polaznika ograničen na maksimalno petero. Kroz takvu kombinaciju osobnog pristupa i grupne energije postižu se izvrsni rezultati.
Individualni terapeutski rad baziran je na informacijama dobivenim iz razgovora sa svakim polaznikom prve večeri. On može uključivati bilo koju od terapeustkih tehnika koje inače primjenjujemo, ovisno o potrebama odnosno osobnoj problematici svakog polaznika.
Kroz skeniranje duše (SoulScan) dobivamo uvid u uzroke psihičkih, emocionalnih ili tjelesnih blokada te njihovo dublje razumijevanje. Putem psihospiritualne terapije te je blokade moguće razriješiti. S obzirom na fizičke potrebe pojedinca, na ovoj radionici mogu se naučiti neke osnovne Yoga poze, a opcionalne su i Božanstvena masaža (za intenzivnu regeneraciju) te Akupunkturna meridijan terapija ili manualna terapija, usmjerene dubljem radu na tjelesnom iscjeljenju. Dakle, program ove radionice uvijek je jednim dijelom posvećen vašim individualnim potrebama.
Grupne radionice, u kojima podučavamo tehnike i vježbe kao što su vježbe brze relaksacije, disanja i vizualizacije, tehnike prizemljenja i alfa kreacije, polaznicima tečaja pružaju znanje za praktičnu, svakodnevnu primjenu. Bitan dio grupnog rada svakako čine i vođene meditacije, s ciljem dubokog opuštanja, usklađivanja s energetskom i duhovnom razinom postojanja kao i regeneracije psihe i tijela. Kao rezultat spomenutog usklađivanja, polaznici dobivaju vlastita iskustva i uvide, a jednostavan princip meditiranja, koji se ovdje uči, moguće je nadalje samostalno primjenjivati. Meditativne šetnje uz more također su dio ove male radionice.
Ukratko, ovakav program svakom polazniku omogućuje da u samo dva dana ostvari dublji kontakt između tijela i duha te se kvalitetno odmori i regenerira. Jednostavne i učinkovite tehnike s grupnih radionica moći ćete nadalje koristiti za svladavanje stresa, konfliktnih situacija i umora, kao i za realizaciju kvalitetnijih odnosa te osobnih životnih ciljeva. One će pridonijeti vašoj stabilnosti i zaštiti u kontekstu svakodnevnih poslovnih i životnih izazova.
 
U smislu osobnog razvoja ova je radionica intenzivna te pruža maksimum znanja i rada na sebi koje polaznik u tom kratkom periodu može kvalitetno usvojiti, a da pritom ima dovoljno vremena za odmor i mir sam sa sobom ili svojim partnerom. Radionica kreće od osnova koje će kroz daljnje stupnjeve biti nadograđivane.
Stone house ime je luksuzne kuće za odmor u kojoj se održava naša vikend radionica. Smještena je u centru Zatona, mjestašca nadomak Šibenika i Vodica. Vanjskim izgledom Stone house se ne razlikuje od tipične dalmatinske, renovirane kamene kuće, no interijer uređen probranim antiknim namještajem, ukusno uklopljenim u autohtonu kamenu priču odiše posebnošću. Svaka od četiri sobe s bračnim krevetima ima zasebnu kupaonicu i poseban ulaz. Velika terasa na vrhu kuće, dnevni boravak i velika kuhinja polaznicima su ovog malog tečaja također na raspolaganju. U neposrednoj blizini kuće nalazi se sve potrebno, par konoba i pokoji dućan, te staze za neizostavnu šetnju uz more.

HOMO LUMINENS - integrativna tehnologija razvoja svijesti i iscjeljivanja; Šibenik - Zagreb; tel.: +385 (0)95 8558 953; danijela.prpic@yahoo.com; ante.a@web.de
Copyright  2013 by Homo luminens