Skeniranje duše

 
     
 


YOGA & KOCH-WORKSHOP

 
     
 

Članci

 
 
     
 

Bezumna poezija

 
     
 

Linkovi

 
 

Dobrodošli na naše stranice!


Naziv Homo luminens - čovjek svjetlosti simbolički predstavlja budućnost čovječanstva, kolektivni povratak izvornoj prirodi. Ujedno definira i ono čime se ovdje bavimo.

Istraživanjem na području razvoja svijesti, primjenom psihospiritualne tehnologije te tehnikama prirodnog iscjeljivanja počeli smo se baviti 1998. godine, a ideja o suradnji desila se par godina kasnije. Integrativna tehnologija razvoja svijesti i iscjeljivanja, koju ukratko predstavljamo na ovim stranicama, objedinjuje suvremene tehnike raznih autora, kao i drevna znanja. Primjenjujemo ju kroz radionice, tečajeve i individualne konzultacije. Ona zrcali naša dosadašnja iskustva i kao takva temeljena je na izvornim principima energije i duha te harmoničnog osobnog razvoja koji rezonira sa sveopćim dobrom. Naša suradnja omogućuje nam cjelovit pristup u radu s ljudima gdje obuhvaćamo sve razine ljudskog postojanja - tjelesnu, psihičku i spiritualnu.

Cilj nam je pomoći svima koji su odabrali živjeti harmonično i zdravo da se oslobode od ograničenja i da slobodno izražavaju svoj izvorni potencijal kako bismo svi zajedno djelovali i stvarali ujedinjeni sa stvaralačkom silom cjelokupnog postojanja.

S ljubavlju, Danijela Prpić i Ante Antić


Događanja:

HOMO LUMINENS - integrativna tehnologija razvoja svijesti i iscjeljivanja; Šibenik - Zagreb; tel.: +385 (0)95 8558 953; danijela.prpic@yahoo.com; ante.a@web.de
Copyright  2013 by Homo luminens