Skeniranje duĆĄe

 
     
 


YOGA & KOCH-WORKSHOP

 
     
 

Članci

 
 
     
 

Bezumna poezija

 
     
 

Linkovi

 
 

Energetski tretmani

Život s energijom naĆĄa je stvarnost, jer je čitavo naĆĄe tijelo sačinjeno od atoma, odnosno energije. Mi jesmo energija. Stoga je tjelesne procese, kao i zdravstveno stanje općenito, prikladno promatrati na dubljoj, izvornoj energetskoj razini. Bilo koja vrsta oboljenja ili najsitnijeg poremećaja primarno je vidljiva upravo na energetskoj razini. Svaki je poremećaj stvoren prvo u naĆĄoj energetskoj matrici, odnosno biopolju, a zatim se s vremenom manifestira kao tjelesni poremećaj.

eter U globalu, na energetskoj razini stvari su vrlo jednostavne. Da bi sve funkcioniralo kako treba, energija treba slobodno teći. Svi poremećaji neka su vrsta energetskih blokada koje onemogućuju slobodan protok. Stoga rad na ljudskom energetskom polju uvijek ima pozitivni učinak i terapija bioenergijom jedna je od najprirodnijih metoda iscjeljivanja.

Energetsko iscjeljivanje potiče procese intenzivnog čiĆĄćenja energetskog i fizičkog tijela, a pozitivne promjene vidljive su već nakon prvih tretmana. Stoga se ono moĆŸe primjenjivati i kao odlična nadopuna bilo kojem drugom obliku terapije.

U slučajevima kroničnih tjelesnih poremećaja poĆŸeljno je otkriti razlog zaĆĄto je poremećaj na tjelesnoj razini uopće nastao (SoulScan), jer kao ĆĄto smo rekli, svi poremećaji nastaju prvo u biopolju, a tek se potom manifestiraju na tijelu. Najefikasnije je ujedno se posvetiti i transformaciji uzroka tog poremećaja na psihoemotivnom nivou (Psihospiritualna terapija), kako bismo ga u potpunosti i dugotrajno otklonili. Također, poĆŸeljna nadopuna ovakvoj vrsti terapije, posebice kod teĆŸih oboljenja, svakako je i zdrava prehrana. Ona ima izuzetan utjecaj u procesu iscjeljenja i općenito je baza zdravog ĆŸivota.


eter Energetska terapija korisna je za djecu i odrasle. Djeluje poput analgetika - smiruje i uravnoteĆŸuje te regenerira. Upravo zbog toga preporučljiva je i za zdrave ljude. Energetski tretman neĆĄto drugačijeg oblika ponekad koristimo i kao nadopunu masaĆŸi ili u duhovnoj dijagnostici. Svrha ove vrste tretmana nije prvenstveno iscjeljujuća, već se punjenjem tijela s energijom radi na njegovoj revitalizaciji i samoosvjeĆĄtenju.

Upravo zbog velikog spektra mogućnosti primjene energetskog iscjeljivanja, oblik i trajanje terapije određujemo prema individualnoj potrebi. Njome je moguće tretirati bilo koji oblik ili stupanj tjelesnih oboljenja, a često je, radi joĆĄ intenzivnijeg djelovanja, izvodimo u kombinaciji sa zvukom iscjeljujućih viljuĆĄki - tonovima specifičnih frekvencija koji djeluju na staničnoj i energetskoj razini.

HOMO LUMINENS - integrativna tehnologija razvoja svijesti i iscjeljivanja; Šibenik - Zagreb, tel.: +385 (0)95 8558 953 danijela.prpic@yahoo.com ; ante.a@web.de
Copyright 2013 by Homo luminens