Skeniranje duše

 
     
 


YOGA & KOCH-WORKSHOP

 
     
 

Članci

 
 
     
 

Bezumna poezija

 
     
 

Linkovi

 
 

Ante Antić

Rodio sam se u Njemačkoj, gdje sam živio gotovo 28 godina. Od 1998. počeo sam istraživati duhovne tehnike, prakticirajući svakodnevno Qi-Gong (kineske meditativno-energetske vježbe), borilačke vještine i meditaciju. Nešto kasnije otkrivam Reiki (japanski sustav energetskog iscjeljivanja) i TKO (Transformacija karmičkih obrazaca).

Terapeutski rad s ljudima započeo sam nakon inicijacije u majstorski stupanj Reikija. Učinkovitost i kompleksnost kineske tradicionalne medicine te njen integralni pristup ljudskom tijelu i iscjeljivanju naveli su me da se posvetim njenom istraživanju. Stoga sam u Kelnu upisao školu za terapeute Akupunkturne meridijan terapije. Po završetku te škole otpočeo je novi period mog rada s ljudima, u kojem sam kombinirao tehnike kineske medicine s bioenergijom i masažom.

Par godina kasnije otputovao sam u južnu Indiju, u Yoga školu za samospoznaju, zasnovanu na učenju svamija Sivanande te sam postao učitelj Yoge.

Interes prema iscjeljivanju, koji je kroz moj rad s ljudima sve više rastao, doveo me uskoro u kontakt s doktoricom V. Rosival koja me pozvala na suradnju u svoj u Homeopatski Institut u Minhenu. Tamo sam se u narednom periodu uglavnom bavio slučajevima težih oboljenja, unapređujući pritom svoje intuitivne sposobnosti. I tako je, kroz želju da se otkrije dubinski, primarni uzrok oboljenja, nastala nova tehnika duhovne dijagnostike SoulScan. Kako i sama riječ govori, radi se o skeniranju duše kroz ulazak u biopolje osobe, iz kojeg se dijagnosticiraju bitne informacije vezane uz rješenje određenog životnog problema. Teoretski dio ove tehnike bazirao sam na osnovnim teorijama S. Lazareva, direktna je i učinkovita te posjeduje velik transformacijski potencijal. Stoga je Soulscan postao polazišna točka u mom radu s ljudima.

U svom terapeutskom radu ističem važnost osvješćivanja osobne životne svrhe te izvornog individualnog potencijala, kao osnovnim preduvjetima samoiscjeljenja i samorealizacije.


Danijela Prpić

Tehnikama osobnog razvoja, prije svega psihospiritualnom tehnologijom počela sam se baviti 1997. godine. Transformacija karmičkih obrazaca trenutno je počela mijenjati moju perspektivu i životne okolnosti, a u narednih sam nekoliko godina postupno usvajala znanje tog složenog sustava. Od samog su me početka privlačile metode koje iniciraju pomake u svijesti pa sam tako kroz Intenzive - tečajeve direktnog iskustva istine imala priliku razvijati se upravo na tom polju. Moji uvidi postepeno su se produbljivali, a time je i interes za područje razvoja svijesti te transformacijske procese vezane uz njega bivao sve snažniji. Posvetivši se tim procesima započinje moje istraživanje ljudske psihe koje me postepeno uvodilo u rad s ljudima. Kao komplementarno sredstvo osobnog razvoja od tada pa nadalje primjenjujem Reiki, u čiji sam sustav prirodnog energetskog iscjeljivanja inicirana do majstorskog-učiteljskog stupnja.

2005. otkrivam Yogu i njen snažan potencijal. Želja da učim o ovoj drevnoj znanosti koja na specifičan način ujedinjuje i uravnotežuje tjelesnu, mentalnu i duhovnu razinu odvela me na jug Indije. U podnožju planine Arunachala nalazila se Yoga škola za samospoznaju (International Samvit Sagar Yoga School for Self-knowledge) te sam tamo savladala program za učitelje u skladu sa standardima `International Yoga Federation` i `European Yoga Alliance`. Time se moje područje rada uvelike proširilo.

Potenciranje svjesne prisutnosti i stanja jedinstva osnova su mog rada s ljudima. Stoga su podučavanje meditacije te tjelesne i mentalne opuštenosti važan dio Yoga radionica koje vodim. Psihospiritualna terapija koju primjenjujem uglavnom podrazumijeva rastvaranje unutarnjih psihoemotivnih programa, toksičnih veza i energetskih blokada. Pritom posebnu pažnju posvećujem samom otpuštanju nekonstruktivnih sadržaja na najdubljoj mogućoj razini te direktnim uvidima, dubokim iskustvima naše izvorne prirode koja su inicirana tijekom terapije, njihovom razumijevanju i mogućnostima njihove primjene u svakodnevnom životu. Razlog tome je taj što su, prema mom iskustvu, upravo ti momenti najsnažnija sredstva transformacije i harmoničnog osobnog rasta.

Za konzultacije vezane uz SoulScan, manualnu terapiju ili AM terapiju možete se obrati Anti.

Za informacije u vezi Yoge, psihospiritualne terapije ili energetskog iscjeljivanja / Reiki inicijacija obratite se Danijeli.
Homo luminens
Šibenik - Zaton
Zagreb - Nova Cesta 186
 
Ante: 095/ 8558 953
Danijela: 095/ 8616 316
 
ante.a@web.de
danijela.prpic@yahoo.com

Dobrodošli ste da nas kontaktirate : )

HOMO LUMINENS - integrativna tehnologija za razvoj svijesti i iscjeljivanja; Šibenik - Zagreb; tel.: +385 (0)95 8558 953; danijela.prpic@yahoo.com; ante.a@web.de;
Copyright 2012 by Homo luminens